تحلیل اتریوم

تحلیل اتریوم و بررسی روند قیمت، امروز 1 فوریه

به گزارش واحد ترید و تحلیل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس، اتریوم در این لحظه نسبت به ۲۴ ساعت گذشته  0.10 درصد افزایش را تجربه کرده. در زمان نگارش این مطلب، قیمت اتریوم به 1,571 دلار رسیده‌است.

پادکست تحلیل اتریوم

در ادامه می‌توانید بررسی روند و تحلیل اتریوم را ملاحظه کنید:

روند قیمت اتریوم

تحلیل اتریوم با بررسی تغییرات تکنیکال

اتریوم برای اینکه بتواند اولین سطح مقاومت اصلی (R1) را در 1,606 دلار هدف قرار دهد، باید از محور 1,584 دلار عبور کند. بازگشت به 1,600 دلار نشان‌دهنده یک جلسه معاملاتی صعودی است. با این حال، اخبار مربوط به افزایش نرخ بهره که قرار است امروز توسط جروم پاول رئیس فدرال رزرو ارائه شود و همچنین خبرهای مربوط به به‌روزرسانی‌های هارد فورک شانگهای باید از صعود اتریوم پشتیبانی کند. در صورت افزایش طولانی مدت اتریوم، گاوها احتمالا دومین سطح مقاومت اصلی (R2) را در 1,628 دلار و مقاومت بعدی را در 1,650 دلار هدف قرار می‌دهند. در صورت تداوم روند صعودی، سومین سطح مقاومت اصلی (R3) در قیمت 1,672 دلار قابل رویت خواهد بود.

تحلیل قیمت اتریوم در سناریوی نزولی

در صورت عدم صعود اتریوم از این محور، اولین سطح حمایت اصلی (S1) یعنی 1,562 دلار در بازی باقی خواهد ماند. اتریوم باید برای پایان دادن به سناریوی نزولی از سقوط به زیر 1,500 دلار اجتناب کند. به این منظور، در دومین سطح حمایت اصلی (S2) یعنی در 1,540 دلار باید این روند نزولی پایان یابد؛ در غیر اینصورت، سطح حمایت اصلی سوم (S3) یعنی 1,496 دلار وارد بازی خواهد شد.

تحلیل تکنیکال اتریوم

میانگین‌های متحرک نمایی و نمودار کندل استیک ۴ ساعته‌ای که در زیر ارائه شده، یک سیگنال صعودی ارائه می‌دهد. اتریوم بالاتر از میانگین متحرک نمایی ۱۰۰ روزه که در حال حاضر ۱,۵۵۹ دلار است، قرار دارد. میانگین متحرک نمایی 50 روزه به سمت میانگین متحرک نمایی 100 روزه نزدیک شده و میانگین متحرک نمایی 100 روزه به سمت میانگین متحرک نمایی 200 روزه افزایش یافت که همه این موارد سیگنال‌های صعودی را ارائه کرده‌اند.

اگر اتریوم بتواند بالاتر از میانگین متحرک نمایی 50 روزه یعنی1,580 دلار باقی بماند، این امر از عبور بزرگترین آلت کویت بازار از اولین سطح مقاومت (R1) در 1,606 دلار و هدف قرار دادن دومین سطح مقاومت (R2) در 1,628 دلار پشتیبانی می‌کند. با این حال، سقوط از اولین سطح حمایت (S1) در 1,562 دلار و میانگین متحرک نمایی 100 روزه در 1,559 دلار، باعث می‌شود خرس‌ها قیمت را به سمت دومین سطح حمایت اصلی (S2) یعنی 1,540 دلار هدایت کنند. عبور اتریوم از میانگین متحرک نمایی 50 روزه یک سیگنال صعودی ارائه می‌کند.

تحلیل اتریوم با EMA

با توجه به اینکه روند کنونی اتریوم صعودی است و اینکه پیش‌بینی‌ها سناریویی صعودی را ارائه می‌دهند، به نظر شما این روند نزولی چه زمانی به پایان خواهد رسید؟

شما می‌توانید با مطالعه مطالب بخش تحلیل تکنیکال صرافی او‌ام‌پی فینکس از آخرین تغییرات بازار ارزهای دیجیتال مطلع شوید.

به این post امتیاز دهید
اشتراک‌گذاری

من مریم سیدان، کار خودم را از سال 92 به عنوان خبرنگار اقتصادی شروع کردم و الان محتوای تحلیلی- خبری در حوزه رمزارز تولید می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *